Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj 
Nincsnenek tételek a kosárban.

X - GAL Multivitamin [50 adag]


X - GAL Multivitamin [50 adag]

Kedves Látogatónk! 
A GAL Multivitamin termékeink lipofil cseppjei az üvegcséből lágyzselatin kapszulákba költöztek! További újdonság, hogy a váltást követően nemcsak 30, hanem 50 adagos kiszerelés is elérhetővé vált.

GAL Multivitamin

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem.

Összetevők: A termék összetevőiről lejjebb görgetve tájékozódhat. Amennyiben már megvásárolta a terméket, úgy a doboz elejét kihajtva tudja elolvasni a részletes, összetevőket tartalmazó táblázatot.

Fogyasztási javaslat: Napi 1+1 db kapszulát fogyasszunk. Lehet egyszerre vagy külön is, de fontos, hogy étkezéskor, és jobb reggel vagy nappal, mint este.

Opcionális kiegészítési javaslatunk arra az esetre, ha nem fogyaszt átlagosan napi 2 db tojássárgáját + heti 1-2 alkalommal májat és sósvízi halat/herkentyűt: GAL Omega-3 Eco + GAL Kolin-só. Ha a táplálkozása nem magnéziumdús (nem bővelkedik vadhúsokban, lábasfejűekben, puhatestűekben, zöldleveles zöldségekben, quinoában, sütőtökben jó adaggal mindennap), fogyasszon továbbá jó minőségű magnéziumot; a kínálatunkban háromfélét talál. Vagy egyszerűen javasoljuk, váltson ilyen esetekben a GAL+ Multivitaminra, ami többek közt még ezeket is tartalmazza.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
2
( 5 )
2.
2021.12.08 09:45
 - Attila Hegedűs
A termék összetétele és ár-érték aránya nagyon kedvező, csak két tabletta 1 napi adag.
A hatása egyik napról a másikra érezhető többlet energiában és jobb koncentrációban, megkapja a szervezet, amire eddig szomjazott, így több energia jut mindenre.
Jó tudni, hogy nincs benne, ami nem kell bele, és minden annyi van benne, amennyi kell a megfelelő felszívódással.
Eddig ilyet keresve se találtam.
Azóta többedjére ezt választom és a többi termékkel is hasonlóan meg vagyok elégedve.
Köszönöm a természetességet és jó munkájukat.
1.
2021.04.09 10:39
 - Kovács Zsuzsanna
2 hónapja használom a terméket. Számomra meglepő módon a hajam állagán vettem észre változást, pedig nem ez volt a fő cél :) Puhább és fényesebb lett. Az adagolása nagyon baráti, mivel naponta egy alkalommal kell rá odafigyelnem. Már a családom többi tagja is felfigyelt rá, így mondhatni ,hogy csak javasolni tudom másoknak is.