Új jelszó kérése
Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
KOSÁR
Szállítási díj Akár ingyenes!
Nincsnenek tételek a kosárban.

Akciós csomagok

3 elem
GAL Férfierő Csomag

(GAL Shilajit 60 db + GAL Ashwagandha 60 db + GAL K2+D3 + GAL Taurin)
A FérfiErő Csomag elsődleges célja a termékenység és férfiasság fokozása. Termékeink emellett férfiak és nők számára egyaránt fokozzák a fizikai, szellemi és szexuális teljesítőképességet. Immunerősítő hatásuk mellett javítják az alvásminőséget és a stressztűrő képességet. Nőknél és férfiaknál is támogatják a fiatalos hormonrendszert. 

13 460 Ft
11 390 Ft
GAL Gyermek ImmunErő Csomag

(GAL K2+D3 Forte, GAL Ω3 Halolaj)
A D3-vitamin a csontok és a fogak megfelelő fejlődését segíti. A K1-, K2-vitamin azon túl, hogy segíti a D3-vitamin jobb hasznosulását, az erős csontozat és fogazat fejlődésében is nagyon fontos. A halolaj EPA és DHA zsírsavai, amelyek az omega-3 zsírsavak közé tartoznak, segítik a megfelelő agyfejlődést, ezáltal a könnyebb tanulást, odafigyelést, és csökkentik a hiperaktivitást.

8 580 Ft
7 290 Ft
GAL Szépség Csomag

(GAL Glicin 250g + GAL Sertéskollagén peptidek + GAL Magne-C) 
Jó, ha a szépség és az egészség kéz a kézben jár, Te pedig jó helyen jársz, ha egy olyan csomagot keresel, amivel tehetsz azért, hogy kipihentebb és még szebb légy! A kollagénnel sima és üde lesz a bőröd, a glicin a cukor megannyi káros hatása nélkül édesít és pihentető álmot hoz, a Magne-C a magnézium és c-vitamin erejével lazít el és erősíti immunrendszered!

9 070 Ft
7 690 Ft
Webáruház készítés