Menü
Fiókom
 
Szűrés
Mire használható?
  • MagyarEnglish
  • Regisztráció
KOSÁR
Szállítási díj 990 Ft
Nincsnenek tételek a kosárban.

Kedvezményes csomagok

4 elem
GAL Férfierő Csomag

(GAL Shilajit 60 db + GAL Ashwagandha 60 db + GAL K2+D3 + GAL Taurin)
A FérfiErő Csomag elsődleges célja a termékenység és férfiasság fokozása. Termékeink emellett férfiak és nők számára egyaránt fokozzák a fizikai, szellemi és szexuális teljesítőképességet. Immunerősítő hatásuk mellett javítják az alvásminőséget és a stressztűrő képességet. Nőknél és férfiaknál is támogatják a fiatalos hormonrendszert. 

Nem vásárolható!
GAL Gyermek ImmunErő Csomag

(GAL K2+D3 Forte, GAL Ω3 Halolaj)
A D3-vitamin a csontok és a fogak megfelelő fejlődését segíti. A K1-, K2-vitamin azon túl, hogy segíti a D3-vitamin jobb hasznosulását, az erős csontozat és fogazat fejlődésében is nagyon fontos. A halolaj EPA és DHA zsírsavai, amelyek az omega-3 zsírsavak közé tartoznak, segítik a megfelelő agyfejlődést, ezáltal a könnyebb tanulást, odafigyelést, és csökkentik a hiperaktivitást.

9 080 Ft
7 718 Ft
Nem vásárolható!
GAL Laktoferrin plus

GAL Laktoferrin plus (120 g, 60 adag)

A laktoferrin az a fehérje, amelyik az előtejet (kolosztrumot) annyira értékessé teszi. A kolosztrum azonban tartalmaz sok nemkívánatos növekedési faktort (pl. IGF-1-et), tejfehérjét, tejcukrot, hormonokat is. A GAL Laktoferrin plus viszont ezektől mentes (illetve nyomokban tejfehérjét tartalmazhat). A kolosztrumban természetesen előforduló háromféle laktoferrint mind tartalmazza, de túlnyomórészt az apo-laktoferrint, amely a legértékesebb közülük. Ezt a terméket a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatával közösen fejlesztettük.

Adagolás: Kb. fél perc kevergetés mellett tökéletesen oldódik bármilyen folyadékban, így ital formájában javasoljuk fogyasztani. Általános használat esetén napi ~2-4 g-ot (~1-2 teáskanálnyit). Kúraszerű alkalmazás esetén pedig 1-2 hétig napi 3 x 4 g-ot. 12 g feletti dózis enyhe hasmenést okozhat! Gyermekeknek testsúlyarányosan adagolandó, 60 kg-nak számolva egy felnőtt ember súlyát.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

14 490 Ft
13 490 Ft
Nem vásárolható!
GAL Szépség Csomag

(GAL Glicin 250g + GAL Sertéskollagén peptidek + GAL Magne-C) 
Jó, ha a szépség és az egészség kéz a kézben jár, Te pedig jó helyen jársz, ha egy olyan csomagot keresel, amivel tehetsz azért, hogy kipihentebb és még szebb légy! A kollagénnel sima és üde lesz a bőröd, a glicin a cukor megannyi káros hatása nélkül édesít és pihentető álmot hoz, a Magne-C a magnézium és c-vitamin erejével lazít el és erősíti immunrendszered!

10 170 Ft
8 645 Ft
Nem vásárolható!
Webáruház készítés