Menü
Fiókom
 
  • MagyarEnglish
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj 
Nincsnenek tételek a kosárban.

Kapcsolat

Tisztelt Vásárlóink!

A makacsul terebélyesedő járványhelyzetre, s az érvényben lévő, szigorú korlátozásokra, azok szerteágazó hatásaira tekintettel a személyes átvétel lehetőségének felfüggesztése mellett döntöttünk.

Tavasszal erre a lépésre már sort kerítettünk, akkor egy ismeretlen, de utólag lényegesen szelídebbnek értékelhető pandémiás helyzetben kormányzati rendelkezés írta elő a zárást. Most - egyelőre csak - az Önökkel közös biztonságunk érdekében láttuk elérkezettnek az időt az átmeneti korlátozás bevezetésére.

Amint tettük tavasszal, az ingyenes kiszállítás értékhatárát most is lejjebb visszük, 20 900 forintra. Köszönjük, ha a kényszerű döntésünket megértéssel fogadják, egészséget és minden jót kívánunk Önöknek és Szeretteiknek! - a GAL munkatársai ---

Várjuk hívását a +36-1/443 32 29-es telefonszámon, amennyiben a rendelésével kapcsolatban van szüksége segítségre, a vásárlás menete nem egyértelmű, vagy a kuponok és egyéb akciók felhasználásának módjáról van szüksége további információra. A telefonszám a nyitva tartásunkkal azonos időben érhető el.
Termékeinkről, ill. azok tulajdonságairól a termékek adatlapján tájékozódhat. Ha valamilyen Ön számára szükséges információt nem talált meg a termék adatlapján, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@gal.hu e-mail címen kersztül! 
Szeretne viszontleadó partnerünk lenni? 
Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: ugyfelkapcsolat@gal.hu
Köszönjük!
A www.vitaminvilag.hu oldalon leadott megrendelését a következő címen veheti át: GAL Vital SynergyTech Kft. / 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.

Sajnáljuk, de átvevőhelyünk kizárólag átvételi pontként funkcionál, termékeket vásárolni a helyszínen nem tud.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 08.00 - 18.00 

---

GAL Vital SynergyTech Kft. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü. e-mail: info@vitaminvilag.hu  Telefon: +36-1/443 32 29

Webáruház készítés